Bike Challenge z Vidom Peršakom

Zaključek sezone v bike parku POSEKA bodo v soboto 15. 10. 2022 zaključili, kot se spodobi. ZKŠTM Ravne in Bike park Poseka obljubljajo cel dan furanja in zabave na kolesih in predvsem druženja z najboljšim Slovenskim enduro jezdecem – Vidom Peršakom, za katerim je še ena uspešna sezona v MTB svetu.

 

“Tekmovanje” bo potekalo v sproščenem duhu, saj je glavni namen druženje in zabava na kolesu. Vsak tekmovalec bo ob prijavi dobil štartno številko, s katero se lahko pridruži kateremu koli kolesarskemu izzivu, hkrati pa mu omogoča neomejeno število voženj z vlečnico. Točkovanje poteka po olimpijskem sistemu, skupni zmagovalec je določen z najnižjim izkupičkom točk.

IZZIVI v katerih se boste lahko pomerili:
– LOV NA LISICO (beri: Vida)
Si misliš, da se lahko kosaš z najboljšimi? Najboljši slovenski tekmovalec v tekmovanju EWS Vid Peršak bo zjutraj na tešče odvozil progo in postavil svoj čas. Tvoja naloga je, da se temu času kar se da približaš. Challenge bo potekal po Enduro Bavči progi.
– DIRKA BREZ VERIGE
Veš kaj je Aaron Gwin naredil v Leogangu? Odvrzi verigo in poskušaj brez poganjanja priti po progi. Na čas seveda! Challenge bo poteka po Šnel Pepi Flow-u.
– SKUPINSKI ŠTART
Poženi se na progo po smučišču z ramo ob rami z drugimi tekmovalci in se poskušaj prebiti naprej. Prvi v dolini zmaga! Challenge bo potekal delno po smučišču Poseka (do prelomnice) in po Šnel Pepi flow-u.
NAJDALJŠI SKOK
Z omejenega zaleta se poženi in odrini najvišje, najgloblje, najdlje!

KATEGORIJE: Moški, ženske
Prijave do: 13. 10 → https://forms.gle/QHkU4nV2MM65s3uF6
Prijava na dan dogodka ni mogoča.
Cena prijavnine: 15 €
(štartnina, bon za hrano in pijačo)

Časovnica:
8:00 – 9:30 Prijavna služba
8.30 – 9:30 Prosti trening
10.00 dalje Bike challenge

PRAVILA:
Vsak udeleženec mora imeti popolnoma izpravno in varno gorsko kolo. Vsak udeleženec mora ves čas tekmovanja nositi zaščitno čelado (zaželjena full face), rokavice in kolenčnike! Razpored izzivov je določen z urnikom. Organizator si pridržuje pravico do spremembe. Izzivi so merjeni s sistemom merjenja ali ročno. Za razvrstitev tekmovalcev je uporabljen olimpijski sistem. Prvo mesto v posameznem izzivu prinese
eno točko, zmaga tisti, ki ima najnižji seštevek. V primeru izenačenja točk se gleda boljši čas na izzivu Lov na lisico – Vida. Vsak tekmovalec mora imeti veljavno osebno zdravstveno zavarovanje. Za udeležence mlajše od 18. leta mora ob prijavi izpolniti izjavo starš ali skrbnik.

STAROSTNA OMEJITEV JE NAD 16 LET.
Bike park Poseka pa bo v času tekmovanja zaprt za zunanje obiskovalce. Organizatorji pa sporočajo, da previdno tudi 13. 10 in 14. 10, saj se bodo proge pripravljale na sobotni izziv.
Po tekmi pa sledi after party v KMKC Kompleks z skupino OnePlan! Štartamo ob 20.00
Za vse, ki bi pa radi prespali pr nas na Koroškem, pa vam ponujajo možnost nočitve:
– Natura Fina resort
https://naturafina.com/?fbclid=IwAR3tiUd_BfGBlspHVOFigXwKf00V5q4r0o1dQ6JX9C82EfV_- 52Cmvyr5XE
– Hotel Delalut http://www.delalut.si/hotel-delalut.aspx?v=1
– Vila Park Ravne https://www.facebook.com/HolidayHouseVilaRavne/
Za več informacij, prosijo, da se obrnete na ponudnike.
Si upaš?