Odbojkarji Fužinarja doma izgubili s Črnučami

V četrtem krogu odbojkarske 1.A DOL lige so odbojkarji Fužinarja sinoči na Ravnah gostili ekipo OK Črnuče in Odbojkarska šola ACH Zmajček. Boljši so bili gostje, ki so zmagali s 3:0 in sicer 25:17, 25:23 ter 25:20. Najbolj izenačen je bil drugi niz, ki je na koncu vendarle pripadel gostom.

 

Po tekmi je trener Fužinarja Bogdan Veličković takole ocenil tekmo:

“Najprej bi se hotel opravičiti vsem navijačem, ki so nas danes v velikem številu prišli podpreti v ravensko dvorano. Opravičil bi se, ker smo jih razočarali. Hvala jim in srčno upam, da bodo še naprej z nami.

Danes žal nismo znali najti odgovor na igro zelo razpoloženega nasprotnika. Ekipa Črnuč je bila od začetka tekme zanesljiva na sprejemu in servisu, kar je njihovim igralcem  prineslo samozavest na igrišču. To jih je vleklo skozi celotno tekmo in res so odigrali nad svojimi sposobnostmi.
Mi pa smo bili, na drugi strani, daleč pod svojimi sposobnostmi.  Veliko dela nas čaka, ker se moramo dvigniti iz serije porazov ter iskati  možnosti za točke in zmage. Zavedamo se, da je vse odvisno od nas, da pa je tekmovanje na najvišji stopnji zelo zahtevno, tako da se moramo glede na to tudi mi temu prilagoditi. 
V torek nas čaka pokalna tekma proti drugi ekipi Calcita, prav tako na Ravnah, že v petek pa gremo v goste najboljši slovenski ekipi ACH Volley.”