Aljoša Jemec: Z dosedanjim potekom sezone moramo v rezultatskem smislu gotovo biti zadovoljni

V prvi državni odbojkarski ligi oziroma 1.A Superligi je bilo odigranih prvih deset krogov prvenstva 2023/24. Odbojkarji Fužinarja so štirikrat zmagali, šestkrat so bili poraženi. Z dvanajstimi točkami se trenutno na lestvici nahajajo na odličnem petem mestu. Za oceno dosedanjega poteka sezone smo povprašali trenerja Fužinarja Aljošo Jemca:

“Z dosedanjim potekom sezone moramo v rezultatskem smislu gotovo biti zadovoljni, saj smo zaenkrat uspeli premagati vse tri ekipe, ki so pred začetkom veljale za naše neposredne konkurente na lestvici. Osebno pa sem, še veliko bolj kot solidnih rezultatov, vesel, da iz tedna v teden napredujemo tudi v sami igri. Že pred sezono smo se zavedali, da morda nimamo enake individualne kvalitete kot nekateri naši tekmeci, vendar fantje to nekako uspejo nadomestiti z odlično kemijo v ekipi ter neverjetno borbenostjo in nepopustljivostjo, ki so postale že naš zaščitni znak v igrišču. 
Kljub temu je izredno pomembno, da ostanemo “z nogami na tleh”, saj večina pomembnih tekem šele pride. Poleg tega pa smo šele na začetku poti in nas čaka še ogromno dela, da dosežemo raven igre, ki smo si jo kot cilj zastavili pred sezono.”