Včeraj je neznani storilec iz denarnice odklenjenega osebnega vozila ukradel gotovino

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih dveh dneh prejeli 535 klicev občanov. 143 klicev je bilo interventnih, štirje nujni. 30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, dva s področja mejnih zadev in tujcev, 69 s področja prometne varnosti in 34 s področja javnega reda in miru.

 

Petek, 23. december 2022

V petek smo obravnavali dve poškodovanji tuje stvari. Pred eno od celjskih osnovnih šol je neznanec porisal kip, pred zdraviliškim objektom na območju Olimja pa je neznani storilec uničil več okrasnih lučk.

Na Opekarniški ulici v Celju smo obravnavali tatvino katalizatorja. Storilec ga je ukradel z osebnega avtomobila.

V Šmarju pri Jelšah smo v popoldanskih urah obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal 1.09 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku smo odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Sobota, 24. december 2022

Včeraj je neznani storilec iz denarnice odklenjenega osebnega vozila ukradel gotovino.

V Celju smo obravnavali voznika osebnega vozila, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal 1.26 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku smo odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Sinoči smo v Žičah obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi balkonska vrata, je prostore preiskal in ukradel gotovino.

PU Celje