V Muti na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi je neznani storilec iz odklenjene kašče odtujil mesne izdelke

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 229 klicev občanov. 75 klicev je bilo interventnih. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, en klic s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in osem s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

Na območju PU Celje smo obravnavali prometno nesrečo s z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Na Polzeli so policisti ob 08. uri obravnavali prometno nesrečo v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neupoštevanja prednosti na železniškem prehodu pri Andrejevem križu trčil v vlak. Nastala je materialna škoda.

Prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami smo obravnavali ob 11.20 uri na območju Tevč, občina Laško v kateri je bil udeležen voznik osebnega vozila, ki je zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča in trčil v odbojno ograjo. Voznik je bil s kraja odpeljan v SB Celje.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali osemkrat.  

Kriminaliteta

V Žalcu so policisti obravnavali dve tatvini v trgovini, kjer je varnostnik pri tatvini prehrambnih izdelkov zalotil žensko in moškega. Policisti bodo zoper osumljene podali kazensko ovadbo.  

V Laškem so policisti obravnavali poškodovanje osebnega vozila, katerega je storilec poškodoval z ostrim predmetom.

V Celju je neznani storilec poškodoval vetrobransko steklo, brisalec in masko na parkiranem vozilu.

Neznani storilec je prav tako v Celju iz tovornega vozila odtujil steklo vzvratnega ogledala.

V Muti na območju Policijske postaje Radlje ob Dravi je neznani storilec iz odklenjene kašče odtujil mesne izdelke, katerega je pri tatvini zalotil lastnik in je s kraja pobegnil.  

Ilegalne migracije

Včeraj zvečer so policisti v Rogatcu pri ilegalnem prehodu državne meje prijeli državljana Turčije, katerega so po postopku izročili hrvaškim varnostnim organom.

PU Celje