V Mislinjski Dobravi delovna nesreča

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 242 klicev občanov. 71 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

 

S področja cestnega prometa poročamo o prometni nesreči v kateri se je hudo poškodovala kolesarka, o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in o petih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru smo štirikrat ukrepali v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Na območju Policijske postaje Rogaška Slatina smo obravnavali štiri ilegalne prehode državne meje.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami smo okoli 18. ure obravnavali v Dobrovljah, na območju Policijske postaje Žalec, kjer je pri vožnji po klancu navzdol, v smeri Letuša, 56-letna kolesarka zapeljala na bankino, izgubila oblast nad kolesom in padla. Pri padcu se je hudo poškodovala.

V dopoldanskih urah smo v Mislinjski Dobravi obravnavali nesrečo pri delu. 26-letni delavec je med pleskanjem kovinskega dela ob dimniku, padel s strehe, z višine približno petih metrov in se hudo poškodoval. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanja povzročitev nevarnosti pri gradbenih dejavnostih.

Danes, okoli treh zjutraj, smo bili obveščeni o vlomu v trafiko v Slovenskih Konjicah. Storilec je ukradel več cigaret, škodo je lastnici povzročil tudi s poškodovanjem vrat.

PU Celje