V Lokah je v nesreči pri delu umrl traktorist

Na  Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 901  klic  občanov. 251 klicev je bilo interventnih, 5 nujnih. 73 interventnih  klicev  je  bilo s področja kriminalitete,  7 s področja mejnih  zadev in tujcev,  93 s področja prometne varnosti in 74 s področja javnega reda in miru.

 

Prometna varnost

Minuli  vikend so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami,  8 z lažjimi poškodbami in 17 prometnih nesreč z materialno škodo. Štirim voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj, so zasegli vozila.

Prometno  nesrečo  s  hudimi  poškodbami  so včeraj obravnavali na območju Velenja,  kjer je  voznica,  ki  je  vozila  krepko  pod vplivom alkohola, zapeljala  z  vozišča.  Vozilo  se  je prevrnilo,  voznica se je v prometni nesreči huje poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi  kršitev  javnega  reda  in  miru  so  v zadnjih treh dneh ukrepali
šestnajstkrat.

Kriminaliteta

Včeraj,  okoli 19.30 ure, smo bili obveščeni o tragični nesreči pri delu, v kateri  je  umrl 72-letni  traktorist.  Nesreča  se je zgodila v Lokah, na območju občine Tabor. 72-letnik je na domačem travniku s traktorjem obračal seno. Pri vožnji po brežini navzdol je padel s traktorja in se zagozdil pod traktorsko kolo. Zaradi hudih poškodb je na kraju nesreče umrl.

Na  Pohorski ulici v Celju so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel gotovino in zlatnino.

Na  Pucovi  ulici  v  Celju je neznanec iz kolesarnice stanovanjskega bloka ukradel kolo.

Na  Prešernovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v avtomat z napitki in  ukradel kovance.  Škodo  je  lastnikom  povzročil  še  s poškodovanjem avtomata.

Z  osebnega  vozila  parkiranega  na  Efenkovi  ulici  v Velenju je neznani storilec  ukradel obe  registrski tablici. Tatvini dveh registrskih tablic so minuli vikend obravnavali tudi v Laškem.