Skupina SIJ – Dan sodelovanja z lokalno skupnostjo – jeklene vezi med nami

Zaposleni v Skupini SIJ bomo jutri, v četrtek, 25. maja 2023, znova aktivni kot prostovoljci v lokalni skupnosti. S svojim časom, rokami, energijo in znanjem želimo polepšati dan svojim sokrajanom oziroma urediti okolje, v katerem delamo in živimo kot največji poslovni subjekti in veliki zaposlovalci. Z nekaterimi se bomo ponovno srečali in krepili dolgoletne vezi in obujali spomine na lanskoletno druženje. Spet z drugimi bomo vezi stkali na novo. Pridružili se nam bodo tudi športniki iz klubov, ki jih podpirajo: HDD SIJ Acroni Jesenice, PK Fužinar, OK Fužinar in OK Prevalje ter NTK Fužinar.

Koroške jeklene vezi med nami

 

  • Z otroki OŠ Juričevega Drejčka bomo pripravili ustvarjalne delavnice, na katerih bomo barvali cvetlične lončke in vanje posejali medovite rastline ter se družili pri športnih igrah. Pridružil se nam bo tudi glavni direktor družbe SIJ Metal Ravne Jernej Močnik.
  • Z varovanci VDC Ravne na Koroškem bomo posadili medovito drevo in jim pomagali pri njihovem delu. V SIJ-evi ekipi bo tudi tehnični direktor iz družbe SIJ Ravne Systems Matjaž Hudopisk.
  • V okviru delovne akcije bomo barvali ograje na občinskih pešpoteh.

Z aktivnostmi boo v VDC Ravne začeli  ob 10. uri, ostali aktivnosti bosta potekali od 14. ure naprej.

Veselimo se vaše prisotnosti in se vam zahvaljujemo za podporo projektu.

Skupina SIJ