ŠKANDALOZNO: Zvijanje rok poslancem SMC na zelo umazan in brutalen način! Njihove fotografije na plakatih, ki se pojavljajo praktično že povsod, skupaj s kljukastimi križi!

Pritiski, ki so jih tik pred konstruktivno nezaupnico vladi deležni poslanci SMC, postajajo čedalje bolj umazani, kar dokazuje tudi fotografija, ki smo jo prejeli v uredništvo.

Kot je razvidno, se sedaj po državi pojavljajo plakati s fotografijami poslancev SMC – ali posameznih ali pa vseh skupaj. Poslanci so celo oštevilčeni, ker naj bi predstavljali zaporedne glasove za novo koalicijo, zraven pa je (ob besedi »ali«) »priliman« kljukast križ, kar je dejansko še dodaten pritisk, češ če ne daste glasov za novo koalicijo, podpirate naciste. To nakazuje tudi sam napis na vrhu plakata »Svoboda ali strah« in kaže na to, da za plakati očitno stojijo pripadniki zloglasne organizacije Antifa.

Seveda to ni edini primer »zvijanja rok« poslancem SMC v zadnjem času. Pritiski se vrstijo tudi na drugačne načine, od ponudb podkupnin pa vse do groženj poslancem ter njihovim družinam, medijske diskvalifikacije, anonimke in podobno. Že decembra so poslancu Gregorju Periču kar pred domačo hišo, očitno v nočnih urah, postavili napis »Gregor Perič, heroj ali izdajalec?«. To seveda dokazuje, da gre politično podzemlje na vse ali nič. Pritiski naj bi se vršili tudi na poslance narodnih manjšin, sprva pa tudi na poslance DeSUS, ki pa naj bi jih Karl Erjavec pred nekaj dnevi na maratonski zaprti seji vodstva DeSUS bojda pridobil na svojo stran.

demokracija.si