Ravenski policisti so včeraj obravnavali voznika tovornega vozila, ki mu je hitri test potrdil prisotnost kokaina v organizmu

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 286 klicev občanov. 90 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 34 s področja prometne varnosti in 32 s področja javnega reda in miru.

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in šestnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometna nesreča z lažjimi poškodbami, o kateri so bili obveščeni včeraj, se je zgodila že v nedeljo, v Velenju, ko je voznik kolesa z motorjem padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Kozjem so včeraj ustavili voznika osebnega vozila, ki je imel promilo in pol alkohola v krvi. Voznika so pridržali do streznitve, sledi obdolžilni predlog.

Ravenski policisti so včeraj obravnavali voznika tovornega vozila, ki mu je hitri test potrdil prisotnost kokaina v organizmu. Vozniku smo začasno odvzeli vozniško dovoljenje, sledi obdolžilni predlog.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta

Na Botričnici v Šentjurju so obravnavali tatvino. Neznani storilec je med vikendom ukradel razsmernik sončne elektrarne.

V Šoštanju so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel vrednejšo uro in nekaj nakita.

V Tekačevem je neznani storilec iz odklenjenega vozila, parkiranega pred stanovanjsko hišo, ukradel gotovino.