Odbojkarji Fužinarja na prvi domači tekmi izgubili s Pomurjem

Odbojkarji Fužinarja so sinoči v drugem krogu 1A Sportklub odbojkarske lige na Prevaljah izgubili z ekipo Pomurje DESET s 3:1(25:27, 28:26,18:25,21:25). Prva dva niza sta bilo zelo izenačena, v tretjem in četrtem pa so bili gostje za malenkost boljši in na koncu zasluženo zmagali. Igralci Fužinarja so bili blizu vsaj točki, a jim je v ključnih momentih zmanjkalo nekaj mirnosti in odločnosti.

 

Trener Fužinarja Bogdan Veličković je takole ocenil tekmo:

“Prva domača tekma v novi sezoni v prvi ligi je bila za nas zelo pomembna. Žal je nismo mogli igrati v naši dvorani, kar je gotovo zelo vplivalo na našo slabšo igro. No, ne glede na to bi se zahvalil OK Prevalje ter vsem ljudem v prevaljski dvorani za vse, kar so naredili za nas, da se tu počutimo kot doma. 

Danes nismo bili pravi. Veliko napak, neodločnost na servisu in napadu ter lastne napake so vplivale na rezultat in zmago gostov iz Murske Sobote s 3:1. 
Moji varovanci so danes zelo želeli priti do prvih točk in zmage v društvu najboljših, toda nasprotnik je bil boljši in mu čestitam za zmago.
V prvem nizu smo se po velikem zaostanku uspeli vrniti, imeli smo vodstvo v končnici, ampak nismo bili dovolj zbrani da bi ga zaključili v našo korist. To mi je žal tudi zaradi tega, ker smo v drugem nizu po prepričljivem vodstvu 16:9 za goste po nekaj menjavah v naših vrstah rezultat v tem nizi obrnili in ga uspeli dobiti. Škoda, da nismo naprej nadaljevali v tej smeri.
No, gremo naprej….trdo delo, popraviti napake, pa v soboto v Kranj.
Hvala vsem navijačem, ki so nas danes podprli, vidimo pa se spet čez 2 tedna, ko bomo, upam, igrali v naši dvorani na Ravnah.”