Odbojkarji Fužinarja do prvih točk v sezoni

Odbojkarji Fužinarja so v 6.krogu 1.A odbojkarske lige prvič v sezoni zmagali. Na Ravnah so bili boljši od moštva Salonit Anhovo-Kanal s 3:0, v nizih 25:17, 25:16, 25:21. Zmaga je več kot dobrodošla, pomenila bo dodatno motivacijo v naslednjih tekmah. Ravenčani so tokrat prikazali najboljšo igro v tej sezoni in gladko premagali renomiranega tekmeca.

 

Trener Fužinarja Bogdan Veličković je po tekmi za naš portal povedal naslednje:

“Čestitke mojim varovancem, vodstvu kluba in našim navijačem za prvo zmago v 1A ligi. Mesec dni smo čakali na to, na koncu je občutek neverjeten. 

V tekmo smo vstopili tako, kot smo se dogovorili…močno, od prve žoge naprej smo diktirali naš ritem igre nasprotniku. Tako je bilo na začetku ter vse do konca tekme, vse niti igre smo držali v svojih rokah. Skozi celo tekmo smo bili veliko boljši tekmec, prikazali smo našo prepričljivo najboljšo igro v sezoni. Seveda ko dobro igraš, pride tudi zmaga. Servis in blok sta bila to, kar nam je prineslo prvo veselje v 1.ligi, teh dveh prvin doslej nismo imeli na takšnem nivoju. 
Ekipi Salonita želim veliko sreče v nadaljevanju sezone. Našim navijačem pa velika hvala za podporo in srčno upam, da jim Maribor ni tako daleč , da nas ne bi prišli bodrit naslednjo soboto, ko bomo 12.11. ob 20h v dvorani Tabor poskušali ponovno dobro odigrati.”