Novo v turistični ponudbi Črne na Koroškem

Občina Črna na Koroškem je v sodelovanju s Podzemljem Pece in gostiščem Rešer za vas pripravila posebne doživljajske pakete in danes vam predstavljamo prvega imenovanega: V KRALJESTVU KRALJA MATJAŽA.
Turistični paket vključuje: OGLED PODZEMLJA PECE
Ob 9.00 uri vas bomo s pravim rudarskim vlakom odpeljali v podzemlje Pece. Globoko pod površjem se boste sprehodili po muzejski poti, na kateri vas bomo seznanili z zgodovino rudarjenja in življenjem naših rudarjev skozi čas. Z nami boste doživeli pravi »knapovski šiht«. Celoten izlet po podzemlju Pece bo trajal dve uri.
OGLED ETNOLOŠKE ZBIRKE IN OLIMPIJSKEGA MUZEJA V ČRNI NA KOROŠKEM
Ob 12.30 uri si boste v Črni na Koroškem ogledali Etnološko zbirko in Olimpijski muzej.
SPUST PO OLIMPLINE
V vasi olimpijcev, Črni na Koroškem, se boste ob 14.00 uri spustili po eni izmed najdaljših jeklenic v Evropi, poimenovani v čast sedmih olimpijcev – Olimpline. Si predstavljate občutek, ko izgubite tla pod nogami ter poletite lahkotno kot ptica? Že takoj po štartu boste dosegli hitrost preko 100 km/h. 1.263,5 metrov dolg zipline pa boste premagali v dobri minuti, medtem ko boste najvišje nad tlemi dobrih 206 metrov.
KOSILO V RESTAVRACIJI REŠER
Ob 16.00 uri si boste v restavraciji Rešer privoščili Olimpline pizzo in s tem bo vaše potovanje pod Peco zaključeno.
Prijavite se v Turistično informacijski pisarni v Črni na Koroškem, na tel: 02 870 04 820 ali na mobitel: 041 743 442. Ali pa nam pišite na mail: [email protected].
Za vas organiziramo prečudovit enodnevni izlet v kraljestvu Kralja Matjaža za samo 60 eur po osebi.
Vir: Občina Črna na Koroškem