NK Fužinar je zapustil kapetan ekipe Andraž Paradiž

Andraž Paradiž je prišel v Fužinar z devetnajstimi leti, pred sezono 2018/19. V vseh petih sezonah, kolikor jih je odigral pri Fužinarju, je bil bolj ali manj standardni igralec prve ekipe, eden izmed zaslužnejših za rezultate Fužinarja v tem času. V zadnji sezoni je bil tudi kapetan ekipe. Igral je na različnih igralnih mestih, zadnjemu veznemu in na vseh mestih v obrambni liniji. Hvaležen igralec, ki se je vedno maksimalno trudil. Fužinarju je dal ogromno, tako z igrami kot svojim odnosom na treningih in tekmah. Za naš portal je ob odhodu v avstrijski ASCO ATSV Wolfsberg, ki igra v Koroški ligi, povedal naslednje:
Po skoraj petih prelepih letih v dresu Fužinarja je prišel čas za nove izzive, zato rad bi se zahvalil vsem navijačem, pomočnikom glavnega trenerja, delavcem v klubu in tistim, ki s klubom dihajo kot eno! Vi ste tisti, ki dajete klubu tisto nekaj več, igralcem pa v težkih tekmah vlivate energijo in zagon, ki nas je nemalokrat dvignil nad nasprotnike. Rad bi se zahvalil tudi g. predsedniku Petru Stočku, ki je v klub v zadnjih letih vložil res ogromno svoje energije.
Nazadnje pa bi rad izpostavil tudi trenerja Mihaela Bukovca, ki mi je v 2. ligi dal priložnost za dokazovanje in predvsem ogromno izkušenj ter nasvetov! Moram poudariti, da je “Buki” trener z velikim T-jem in da je njegov odnos z igralci velikokrat rešil marsikatero tekmo! Mislim, da je na slovenski sceni malo takih trenerjev, kot je on, zato so lahko navijači Fužinarja veseli, da imajo takšnega trenerja. Bom pa seveda, vedno ostal navijač Fužinarja in si prišel ogledat kakšno ligaško tekmo.
Gremo Fužinar!