Na relaciji Sele – Slovenj Gradec prometna nesreča, v Šentjanžu požar

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24. urah prejeli 164 klicev občanov. 55 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 16 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 22 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

S področja cestnega prometa poročamo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in štirinajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo obravnavali na relaciji Sele– Slovenj Gradec. Zgodila se je nekaj po 17. uri. Povzročil jo je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Slovenj Gradca, in je zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala voznica osebnega vozila Vozili sta trčili. V trčenju sta se oba voznika
lažje poškodovala.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami smo okoli 21. ure obravnavali v Cerovcu, kjer je voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Dramelj proti Šentjurju, zapeljal v desno z vozišča. Voznik se je v prometni nesreči lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Nekaj čez 18. uro smo bili obveščeni o požaru na območju Šentjanža pri Dravogradu, kjer je zagorel večji objekt, kjer opravljajo razreze hlodovine. Z ogledom kraja požara nadaljujemo danes.

Iz garažne hiše v Velenju je neznani storilec ukradel osem gasilnih aparatov, sedem pa jih je poškodoval.

PU Celje