Na Ravnah na Koroškem so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 269 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih. 28 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 40 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru.

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali 2 prometni nesreči z lažjimi poškodbami in 17 prometnih nesreč z materialno škodo

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemkrat.

Kriminaliteta

Z osebnega vozila, parkiranega na Lavi v Celju, je neznani storilec ukradel katalizator. Z osebnega vozila, parkiranega na Ljubljanski cesti v Celju, pa obe registrski tablici.

Na Ulici V. prekomorske brigade v Celju je neznanec ukradel sedež delovnega stroja.

V Celju so včeraj obravnavali tatvino kolesa, znamke Target. Storilec je kolo ukradel izpred trgovskega centra na Mariborski ulici.

V popoldanskih urah so bili obveščeni, da je neznani storilec v Celju ukradel dva bakrena pokrova plakatnih stebrov, vredna dobrih 4.000 €.

Na Ravnah na Koroškem so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka od koder je storilec ukradel udarno kladivo.

Na območju Libeliške Gore so obravnavali nesrečo pri delu. 39-letnemu občanu sta se med spravljanjem sena v skednju zlomili deski, na katerih je stal, in je padel približno tri metre v globino in se hudo poškodoval.

Na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so obravnavali nasilje v družini. Nasilnežu so izrekli ukrep prepovedi približevanja, sledi kazenska ovadba.