Na pokopališču v Vuzenici smo obravnavali vlom v svečomat

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 230 klicev občanov. 51 klicev je bilo interventnih. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 20 s področja prometne varnosti in 12 s področja javnega reda in miru.

 

Prometna varnost

Včeraj so  obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Včeraj popoldne so bili obveščeni o prometni nesreči s  hudimi poškodbami, ki se je že v dopoldanskih urah zgodila v Velenju. V prometni nesreči se je huje poškodovala starejša voznica posebnega vozila, saj je v vozilu zmanjkalo elektrike in se je prevrnilo na prehodu s kolesarske steze na pločnik.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat

Kriminaliteta

Na pokopališču v Vuzenici smo obravnavali vlom v svečomat. Storilec je ukradel kovance, škodo je povzročil še s poškodovanjem svečomata.

V Šmihelu, na območju Policijske postaje Laško je neznani storilec iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel orodje.

Včeraj okoli 17. ure so bili obveščeni o požaru v podjetju v Zrečah. Do požara je prišlo, ker je razneslo hidravlično cev kladiva, pri čemer je olje iz hidravlične cevi brizgnilo po sosednji peči, kjer  se je zaradi vročine vnelo. Ogenj, ki je zajel delujočo peč ter razpršeno hidravlično olje, je nato zajel še izolacijo ventilacije ter se razširil  še na ostrešje podjetja.