Ljudska iniciativa GLAS UPOKOJENCEV SLOVENIJE vabi na protest

GLAS UPOKOJENCEV SLOVENIJE vabi na Vseslovenski protest upokojenk in upokojencev Slovenije, ki bo v sredo, 1. februarja 2023, ob 15. uri na Trgu republike v Ljubljani pred Državnim zborom RS, Šubičeva 4, Ljubljana. Na protest pridite vsi, ki ste prepričani, da moramo doseči dostojne pokojnine za normalno življenje! Vseeno nam je, čigavi volivci ali volivke ste, zdaj gre za upokojence, gre za nas!!!
Nimamo nobenih osebnih, političnih ali populističnih ambicij, enostavno čutimo potrebo, da se zavzamemo za upokojene ljudi, ker se v njihovem imenu nihče ne pogaja z vlado za njihovo dostojanstvo, preživetje in dvig pokojnin ter drugih zahtev, ki so nujne za normalno življenje slehernega človeka v času nore draginje, inflacije in življenjskih stroškov!
Vabimo vse politične stranke, društva in zlasti društva upokojencev Slovenije, invalidskih organizacij in sindikatov, da nam pomagate pri obveščanju, prevozih in organizaciji.
V sredo, 18. januarja 2023 bomo imeli ob 11. uri pred Državnim zborom RS tiskovno konferenco, na kateri bomo predstavili zahteve za pogajanja z vlado, ter naslednje ukrepe, v kolikor ne bomo slišani!
ZADNJI ČAS JE, DA ZAHTEVAMO PRAVICE TUDI ZA UPOKOJENCE!
Ljudska iniciativa GLAS UPOKOJENCEV SLOVENIJE