Korotan je v prijateljski tekmi premagal Dravograd

Na Prevaljah sta se v soboto v prijateljski tekmi pomerili ekipi Korotana in Koroške Dravograda. Obe ekipi se pripravljata za spomladanski del prvenstva, kjer bosta imela spomladi različne cilje. Koroška Dravograd je v 3.SNL vzhod trenutno na predzadnjem mestu in bo lovil obstanek v ligi. Korotan pa je v 1.članski ligi MNZ Maribor na prvem mestu in se bo po lanskem izpadu iz lige letos znova poskusil uvrstiti v tretjo ligo.

 

Tekma na stadionu Korotana se je končala z zmago domačih s 3:1. Za Korotan so zadeli Valentin Štaleker, Armin Kahvedžić in Igor Nakič. Edini gol za Dravograd pa je dal Peter Kogelnik.

Korotan je nastopil v naslednji postavi: Boštjan (Gmajnar), Štaleker, Lasnik (Jezernik), Buljubašić, D. Zavolovšek, Janet (Gradišnik), Gregelj (Vertačnik), Kovač, Kahvedžić, (Mori), Bijol (Tešić), Plesec (Nakić).

Postava Koroške Dravograda: Pajenk, Čede, Ferk, Lampret, Račnik, Jevšnik, Stachel Tilen, Stachel Tadej, Rogina, Paradiž, Kogelnik. V drugem polčasu so vstopili še Drol, Stanojlović, Dekanović in Ošlak.