Kadeti končali prvo ligo neporaženi

Za odbojkarji Fužinarja je aktiven in razgiban teden. Članska ekipa je v sredo v Mariboru odigrala prvo tekmo 1/4 finala državnega prvenstva, a bila žal neuspešna. V soboto in nedeljo pa so bili igralci male odbojke in kadeti zelo uspešni.

 V sredo je članska ekipa odigrala prvo tekmo 1/4 finala proti ekipi i-Vent Maribor. Gostovanje v Dvorani Tabor se je za našo ekipo končalo s porazom s 3:0 (20,21,16). V Fužinarjevi ekipi je bil za igro najbolj razpoložen korektor Robida, ki je dosegel 19 točk, po 6 sta jih dosegla še Plesec in Križanič. Varovance trenerja Jemca čaka druga tekma serije že v sredo ob 19. uri, ko bo odigrana tekma na Ravnah.

Soboto je v Šoštanju nastopila ekipa male odbojke. Varovanci trenerja Zmagaja zelo dobro napredujejo, tudi tokrat so zmagali dve tekmi. V prvi so premagali Celje, v drugi pa Šoštanj Topolšico, obe tekmi sta se končali v korist naše ekipe z 2:1. Ekipa zaseda 1. mesto na lestvici B lige vzhod in so že končali z ligaškimi nastopi.

V nedeljo so v Mislinji v 6. krogu 1. kadetske lige nastopili še kadeti, ki v letošnji sezoni še niso izgubili niti niza. Kadeti so pod vodstvom trenerja Ježa in pomočnika Hribernika odigrali tekmi proti Hočam in Braslovčam, obe tekmi pa sta se končali z zmago Fužinarja 2:0. Tokrat so priložnost za igro dobili vsi igralci, ki so upravičili zaupanje trenerja in se izkazali na parketu. Za Fužinar so nastopili: Skudnik 19 točk, Slatinšek O. 11, Ručigaj 9, Abraham 9, Zmagaj 6, Repnik 6, Maček 5, Slatinšek T. 5, Jamnik 1, Jošt 1, libera Juh in Hribernik. Po končani prvi ligi ekipo čakata le še dva turnirja končnice, ki bosta na sporedu v aprilu in maju.

OK Fužinar