Kabaret na Ravnah na Koroškem

Iz SSKJ:  kabarét  -a m (ẹ̑) 2. lit. zabavno odrsko delo, navadno sestavljeno iz skečev, pevskih in recitacijskih točk
 
V petek, 24. marca, KMKC Kompleks gosti odličen kabaret: Katzen Kabaret. Direktno iz kleti Mladinskega centra Kotlovnica v goste prihaja kamniški KATZEN KABARET, ki je zrastel na pogorišču nekdanjega kamniškega ponosa, tovarne smodnika, se kalil v purgerski nonšalanci, zdaj pa je pripravljen, da vas vznemiri, posrka in zapelje v svojo sladko norost. Vojne vihre in seksualne perverzije mu ne morejo do živega. Postal je zasvojen! Zasvojen od vsega kar vam pade na pamet in tudi od vsega tistega, kar je na videz nedolžno in nedotakljivo. Agresija in perverzija sta se pretvorili v svet omame in tisočerih defloracij. Predstava se prične 20.00, vstop pa je prost.
Foto: Kaja Brezočnik
 
Vikend pa se pravzaprav začenja že danes, saj si lahko v Kompleksu ob 20.00 brezplačno ogledate premiero skate filma Solsticij (za nabolj firbčne: https://vimeo.com/124061402).
Sobotni večer pa bodo polepšali fantje s koroških grud. Fantovski kvartet Underpodngrabn bo zaigral hite s svoje nove plate City Lights, ki so jo izdali pred slabim letom dni. Kot support fantom iz grabna pa bo razveselil na svežo formiran slovenjgraški ansambel Britof. Pričetek koncerta je ob 22.00, vstopnine ni.
 
Več o dogodkih pa na spletni strani, Facebooku ali na Twitterju pod #kmkckompleks. Snapchat uporabniki pa lahko zanimivosti zakulisja dogajanja spremljate na kmkc_kompleks.