GEN-I išče nove sodelavce

V skupini GEN-I se tudi v času gospodarske krize kadrovsko krepijo, v mesecu maju so razpisali prek 20 prostih delovnih mest na različnih področjih. Med drugimi iščejo sodelavce na področju vodenja projektov sončnih elektrarn, sodelavce za vitko inoviranje, za tehnično in administrativno podporo projektov, sodelavce za prodajo energetskih rešitev in še mnoga druga.

Skupina GEN-I se že vse od ustanovitve intenzivno kadrovsko širi, pri čemer je rast skladna s poslovnimi načrti in smelimi novimi poslovnimi potezami Skupine, širjenjem na tuje trge in dodajanjem novih blagovnih znamk. »V svoji ekipi zato vedno z veseljem pozdravimo nove, zanesljive in strokovne sodelavce, ki s svojim znanjem in energijo pripomorejo k uspešnosti družbe,« menijo v GEN-I, eni izmed najhitreje rastočih inovativnih družb na evropskem energetskem trgu.

Skupino GEN-I sestavlja več kot 400 mladih, vrhunsko izobraženih strokovnjakov iz različnih evropskih držav. Nadpovprečno visok je delež doktorjev in magistrov znanosti, in sicer 8 odstoten, več kot tri četrtine zaposlenih pa ima pridobljeno vsaj šesto stopnjo izobrazbe. GEN-I je mlad kolektiv, saj je povprečna starost okoli 35 let.

Izobrazbena struktura zaposlenih (Vir: GEN-I)

»Uspeh v dinamičnem in kompleksnem energetskem poslu je mogoč samo z vrhunsko ekipo strokovnjakov različnih disciplin. Naše eksperte odlikujejo odlično poznavanje trgov, poglobljena analitična in prognostična znanja, sposobnost suverenega upravljanja s tveganji in predanost,« še sporočajo iz Skupine GEN-I.

Intenzivna rast števila zaposlenih (GEN-I)

Izkušene ekipe matematikov, fizikov in inženirjev z razvojem kompleksnih algoritmov za predvidevanje tržnih sprememb, cenovnih gibanj in vremenskih napovedi spreminjajo spremembe v priložnosti, ki našim partnerjem prinašajo zanesljivo storitev, zmanjšujejo njihova tveganja in povečujejo dodano vrednost njihovega posla.

»Prepričani smo, da so zaposleni naša najbolj dragocena dobrina. Vanje ne vlagamo zgolj z vidika financ, temveč predvsem na način, da jim zagotovimo priložnosti in možnosti razvijanja lastnih potencialov. Prav tako jim omogočamo vrhunsko vodstveno podporo pri uresničevanju ciljev, ki si jih zadajo,« je povedal predsednik uprave GEN-I dr. Robert Golob.

V času gospodarske krize, ki je posledica epidemije novega koronavirusa, večina podjetij zmanjšuje število zaposlenih, GEN-I pa je v tej množici ena izmed svetlih izjem. V mesecu maju so namreč razpisali več kot 20 novih delovnih mest. Med drugimi iščejo sodelavce na področju vodenja projektov sončnih elektrarn, sodelavce za vitko inoviranje, za tehnično in administrativno podporo projektov, sodelavce za prodajo energetskih rešitev in še mnoga druga. Več o prostih delovnih mestih lahko preberete na tej povezavi.

JP