Fužinar v gosteh premagal Črnuče

Odbojkarji Fužinarja so sinoči znova razveselili svoje navijače. V 11.krogu 1.A DOL so v gosteh premagali ekipo OK Črnuče in Odbojkarska šola ACH Zmajček z gladkih 3:0. Nizi so se končali s 30:28, 25:20 in 25:22. Druga zaporedna zmaga bo igralcem Fužinarja gotovo vlila dodatno samozavest in motiv pred sobotno tekmo, ko bodo na Ravnah gostili najboljše slovensko odbojkarsko ekipo ACH Volley.

 

 

Po tekmi je trener Fužinarja Bogdan Boca Veličković za naš portal povedal naslednje:

“Čestitke mojim varovancem za zelo pomembno zmago! Zavedali smo se, kako pomembna je ta tekma. Vedeli smo tudi, da je ekipa Črnuč zelo neugodna na svojem igrišču. Naša želja po zmagi pa je bila večja tudi zaradi tega, ker so nas domačini na Ravnah premagali, doma smo doživeli neugoden poraz.

Tekmo smo odprli dobro, pa tudi skozi celotno tekmo smo držali prednost v svojih rokah. V končnici prvega niza ter v sredini drugega smo sicer imeli nekaj težav v igri, ampak smo jih rešili in domačine prepričljivo premagali s 3:0.
Hvala vsem navijačem, ki so nas podpirali v Črnučah. Upam, da pridejo v velikem številu tudi v soboto na zadnjo ligaško tekmo v tem letu proti najboljši slovenski ekipi ACH ter da skupaj poskušamo priti do kakšne točke ali morda celo zmage.”