Fužinar na Ravnah remiziral s Krko

V 8.krogu 2.SNL je Fužinar na Ravnah remiziral s Krko, rezultat je bil 1:1. Ravenčani so tokrat odigrali bolje kot na zadnjih dveh domačih tekmah, bili so blizu vsem trem točkam. Predvsem v prvem polčasu so prikazali odlično igro, najboljšo v tej sezoni. Priigrali so si nekaj res zrelih priložnosti, izkoristili so le eno. Na koncu so se tako morali zadovoljiti s točko in drugim zaporednim remijem. Tako s petimi točkami še vedno ostajajo na štirinajstem mestu, za desetouvrščeno Ilirijo pa zaostajajo le za točko.

 

Kakšnih 150 gledalcev je v vsakem polčasu videlo po en zadetek. Domače je v vodstvo popeljal mladi Jaka Krevh, ki je v 34.minuti z močnim strelom z dvanajstih metrov ugnal gostujočega vratarja Luko Čadeža.

Gostje so izenačili v 69.minuti, strelec je bil Josip Krznarić. Fužinar si je nato priigral dve lepi priložnosti, vendar se rezultat do konca tekme ni spremenil.

Trener vratarjev Fužinarja Čedomir Simeunović:

“V prvem polčasu je bil tempo igre visok s strani obeh ekip. Mi smo bili boljši, imeli več priložnosti. V drugem polčasu smo nekoliko popustili, iz edine resne priložnosti gostov prejeli gol. Po izenačenju gostov smo spet imeli dve lepi priložnosti, žal jih nismo izkoristili. Malo nam je zmanjkalo športne sreče, zaslužili smo si tri točke.”

V naslednjem krogu bo Fužinar gostoval v Slovenski Bistrici. Tekma bo že v sredo, v soboto pa prihaja na Ravne ljubljanska Ilirija.