Fužinar doma izgubil s Calcit Volleyem

Odbojkarji Fužinarja so v 16. krogu 1A. DOL doma izgubili s Calcit Volleyem z 0:3 (21:25, 14:25, 21:25). Po dobrem odporu v prvem nizu so Ravenčani v drugem popustili, nato pa spet odigrali bolje, toda do preobrata niso uspeli priti. Fužinar čez teden dni gostuje pri aktualnih prvakih v Ljubljani, ekipi ACH Volley, nato pa se začenjajo ključni tedni sezone, kjer bodo varovanci trenerja Bogdana Veličkovića poskušali priti do šestega mesta, ki zagotavlja obstanek v ligi.

Po tekmi je trener Bogdan Veličković za naš portal povedal naslednje:
“Čestitke ekipi Calcita za dobri igro in zmago. Še tretjič v tem letu so nas premagali s 3:0, kar se je tudi pričakovalo od državnih podprvakov.
Vseeno smo včeraj upali, da lahko pridemo do presenečenja, še posebej zato, ker je Calcit v zadnjem kolu doma izgubil proti Salonitu. Vendar je treba vedeti, da ni bil v popolni zasedbi na preteklih tekmah.
Proti nam so igrali vsi, pa tudi nivo igre so dvignili na tako razino, da so prišli do zmage. Mi pa smo naredili preveč napak, s toliko napakami je težko igrati proti Calcitu. No, nam šele sedaj prihajajo zelo pomembni tedni v boju za šesto mesto, katero zagotovlja obstanek v 1.ligi in play off za prvaka. 
V soboto gremo v Ljubljano, igramo proti ACH Volleyu, potem pa se začne….Salonit doma, Črnuče ter Hiša na Kolesih v gosteh ter Maribor doma. Za te tekme se pripravljamo, tu moramo biti pravi.
Še enkrat hvala navijačem za vzpodbudo tako včeraj kot na vseh tekmah v tej sezoni. Verjamem, da nas bodo še bolj podpirali tudi v preostalih dveh domačih tekmah ligaške sezone.”