FOTO: Janez Janša in dr. Milan Zver na Koroškem

Danes sta Koroško obiskala predsednik stranke SDS Janez Janša in nosilec skupne liste SDS in SLS na Evropskih volitvah 2019 dr. Milan Zver, pot ju je zanesla v vse tri doline Koroške.

V začetku obiska sta se ustavila v Občini Radlje ob Dravi, kjer ju je na stojnici sprejela predsednica Koroške regijske koordinacije Alenka Helbl, župan Občine Vuzenica in člani občinskih odborov SDS Muta, Podvelka, Vuzenica, Ribnica na Pohorju ter Podvelka. Nato sta pot nadaljevala po Dravski dolini in obiskala stojnico občinskega odbora SDS Dravograd, ki je bila postavljena pred Upravno enoto Dravograd. Tam ju je skupaj člani in članicami OO SDS Dravograd pozdravil predsednik odbora, Ervin Kodrun.

Po druženju in klepetu sta se odpravila proti Ravnam na Koroškem, kjer so ju v velikem številu pričakali člani in članice OO SDS Črna na Koroškem, Mežica, Prevalje in Ravne na Koroškem, prvaka stranke in nosilca liste pa je sprejel podžupan Raven na Koroškem Igor Oder. Zadnja postojanka na druženju po stojnicah na Koroškem je bil Slovenj Gradec, kjer ju je ob polni stojnici ljudi sprejel predsednik MO SDS Slovenj Gradec Silvo Gros.