Zjutraj je prišlo do prometne nesreče na Ravnah pri Antonu

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 322 klicev občanov. 96 klicev je bilo interventnih. 26 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, tri s področja mejnih zadev in tujcev, 37 s področja prometne varnosti in 24 s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

Danes zjutraj se je zgodila prometna nesreča na Ravnah na Koroškem. Na cesti Ravne na Koroškem – Prevalje, v bližini cerkve sv. Antona, sta trčili osebno in kombinirano vozilo. V nesreči sta bili poškodovani dve osebi.

Včeraj ob 10.30 uri so bili obveščeni o prometni nesreči v Škalah – Velenje. Policisti so na kraju ugotovili, da je 57. letni voznik vozil osebni avtomobil iz smeri Škal proti Velenju, kjer ga je v desnem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zaneslo na nasprotni pas in trčil v nasproti vozeče vozilo, katerega je vozil 71. letni voznik osebnega vozila, ki je bil v nesreči huje telesno poškodovan. Zoper povzročitelja sledi hitri postopek. .

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali devetkrat, enega kršitelja so policisti pridržali.

Kriminaliteta

V Celju na Ulici mesta Grevenbroich je bil odtujen osebni avtomobil znamke Renault Clio letnik 2012 rdeče barve z registrskimi oznakami CE NB-609.

V Zrečah na gradbišču vrtca je neznani storilec delavcu iz kontejnerja odtujil denarnico z denarjem in dokumenti.

V Velenju je neznani storilec poškodoval vhodna vrata na objektu Galerije, kjer je nastala materialna škoda.

V Celju na Kidričevi ulici je neznani storilec poskušal vlomiti v skladišče z električnimi vodniki.

Policisti so na območju Slovenskih Konjic obravnavali kaznivo dejanje nasilje v družini in osumljenemu izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Na območju Radelj ob Dravi so policisti obravnavali kaznivo dejanje grožnje in osumljenki izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Nesreča na smučišču

Na smučišču Kope se je lažje telesno poškodoval smučar, ki je bil pri padcu sam udeležen.

Policisti so obravnavali tri manjše požare na katerih je nastala manjša materialna škoda. Pri tem ni bil nihče telesno poškodovan prav tako je tuja krivda izključena.