Žiga Kristijan Žigon in Tai Bač prva v Ljubljani

V Športnem centru Dolgi most v Ljubljani je v organizaciji NTK Vesna in NTZS potekal drugi letošnji turnir za člane in članice do 21 let. Pri članih je prvo mesto osvojil Žiga Kristijan Žigon (Inter Diskont), ki je bil prvi že v Murski Soboti, drugi je bil Aljaž Goltnik (Mengeš), tretje mesto pa sta si delila Miha Fatur (Savinja) in Aleks Koren (Cirkovce). V ženski konkurenci je bila najboljša Sara Tokić (Vrtojba), drugo mesto je osvojila Blažka Harkai, tretji pa Ema Crnkovič (obe Kema Murexin) in Kim Kastelic (Krka).

 

Na istem prizorišču so nastopili tudi mlajši kadeti in kadetinje. Tako kot na prvem turnirju konec oktobra v Murski Soboti je prvo mesto osvojil Tai Bač (Inter Diskont) pri mlajših kadetih, medtem ko je bila pri mlajših kadetinjah najboljša Karin Slatinšek (ŠD SU). Drugo sta bila Žiga Abraham (Inter Diskont) in Neja Košir (ŠD SU), na tretjem mestu pa so tekmovanje končali Urban Glavič (Gorica), Maks Maček (Šentjošt), Klara Rahotin Pavič (Vesna) in Kaja Drljača (B2).

V vseh konkurencah so zelo dobro nastopili igralci in igralke Ntk Fužinar Interdiskonta, ki so dosegli sledeče rezultate:

Pri članih do 21 let je Žiga Žigon osvojil 1. mesto.
Pri članicah do 21 let se je Nina Mačič uvrstila med top 8.
Pri mlajših kadetih je Tai Bač osvojil 1. mesto, Žiga Abraham pa 2. mesto.
Neža Plaznik pa je v tolažilnem delu pri mlajših kadetinjah osvojila 3.-4. mesto. Prav tako so do nekaj zmag prišli Vito Rezar, Tine Homan, Vita Igerc in Nika Adamič.
Vir: NTZS, Ntk Fužinar Interdiskont