Z osebnega vozila, parkiranega na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu, je neznani storilec ukradel vse štiri pnevmatike s platišči

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 210 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih. 18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 7 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Na območju policijskih postaj Rogaška Slatina in Celje so obravnavali suma storitve kaznivega dejanja nasilje v družini. Dvema osumljenima so izrekli ukrepa prepovedi približevanja, sledi še kazenska ovadba.

V Založah, na območju Policijske postaje Žalec, so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri podiranju dreves v gozdu se je huje poškodoval 56-letni moški.

V Vojniku so včeraj obravnavali roparsko tatvino. Skupina neznancev je pristopila do dveh mladoletnikov in ju napadla ter od njiju zahtevala denar. Ko so dobili denar so odšli. Oba mladoletnika sta zaradi poškodb poiskala zdravniško pomoč. Z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

Z osebnega vozila, parkiranega na Tomšičevi ulici v Slovenj Gradcu, je neznani storilec ukradel vse štiri pnevmatike s platišči.

Nezakonit prehod državne meje

V Rogatcu so izsledili štiri državljane Sirije, ki so nezakonito vstopili v Slovenijo. Vsi štirje so zaprosili za azil.