V prometni nesreči s pobegom umrl 72-letni pešec

Sinoči, nekaj minut pred polnočjo so bili policisti PU Celje obveščeni, da je v Hudem Kotu neznani voznik trčil v 72-letnega pešca in s kraja nesreče odpeljal ne da bi pešcu nudil pomoč.

Po do sedaj zbranih obvestilih kaže, da je pešec hodil iz smeri Ribnice proti Vuhredu, najverjetneje po sredini vozišča. V nepreglednem ovinku, približno kilometer pred Ribnico na Pohorju, je vanj trčil neznani voznik, neznanega vozila, ki je s kraja nesreče pobegnil. Pešec je na kraju nesreče poškodbam podlegel.

Vozilo, za zdaj še neznanega voznika, je najverjetneje poškodovano spredaj desno oziroma po desnem bočnem delu. Poškodovano lahko ima tudi desno stransko ogledalo, voznika, ki je povzročil prometno nesrečo pa pozivajo naj se oglasi na najbližji policijski postaji ali pokliče na telefonsko številko 113.

Vse, ki o prometni nesreči karkoli vedo prosimo, da nas o tem obvestijo na telefonsko številko Policijske postaje Radlje ob Dravi 02 88 70 600 ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimno številko Policije 080 12 00.