V pravkar končanem vikendu so bile ekipe OK Fužinar zelo dejavne

V pravkar končanem vikendu so bile ekipe OK Fužinar zelo dejavne. V soboto sta nastopili ekipi male odbojke in članov, ki nista uspeli zmagati na gostovanjih. Je pa zato bila bolj uspešna nedelja, ko so kadeti z debijem v sezoni opravili z odliko. V nadaljevanju si lahko preberete kratka poročila s tekem, odigranih v tem vikendu:

 

 

“Zadnji tekmovalni vikend v novembru se je začel s sobotnim gostovanjem ekipe male odbojke v Mislinji. Pod vodstvom trenerja Zmagaja so fantje v prvi tekmi morali priznati premoč domačinom, ki so tekmo dobili z 2:0 (16, 21), v drugi tekmi pa so klonili še proti Hočam z 2:0 (13, 18). Po letošnjem uspehu in osvojitvi naslova državnih prvakov v mali odbojki naša ekipa po menjavi generacije nastopa močno pomlajena, zato neuvrstitev v A ligo vzhod ni neuspeh. Bodo pa fantje morali skozi tekmovanje v B ligi nabirati izkušnje in se do konca sezone poskušati prebiti v izločilne boje.

Soboto zvečer so člani gostovali v Kamniku, kjer so se v 10. krogu 1A Sportklub lige pomerili proti ekipi Calcit Volley. Trenutno vodilna ekipa lige je naletela na močan odpor naše članske ekipe, ki letos pod vodstvom trenerja Jemca doživlja pravi preporod. Naša ekipa je zaradi manjših težav s poškodbami nastopila v nekoliko spremenjeni zasedbi, priložnost so dobili tudi najmlajši člani ekipe. Domačini so se kljub temu morali za zmago zelo potruditi, naši ekipi pa je lahko žal le za nekaj neizkoriščenih priložnosti v 4. nizu, ki se je končal globoko v končnici. Člani kljub porazu s 3:1 (19,-20,19,25) nadaljujejo z dobrimi predstavami, zato že nestrpno pričakujejo dvoboj z serijskimi prvaki, ekipo ACH Volley iz Ljubljane. Tekma je na sporedu v soboto ob 19. uri v trdnjavi Prežihovega Voranca. Za Fužinar so nastopili: Pušnik, Križanič 5 točk, Lednik, Robida 17, Stojanov, Libnik, Javornik, Vučetić 4, Plesec 16, Podričnik 11, Drevenšek 2, Zmagaj 1 in Hribernik (40% sprejem).

Nedelja je bila rezervirana za uverturo v prvenstvo kadetov. Naša ekipa je namreč zaradi odličnih rezultatov iz prejšnjih sezon bila v 1. kadetsko ligo uvrščena neposredno, zato so fantje že nestrpno pričakovali prve tekme. Tudi letos ima trener Jež na razpolago odlično ekipo, ki je že na svojem uvodnem turnirju pokazala svojo moč. V prvi tekmi so premagali ŠD Braslovče z 2:0 (4,9), nato pa v zadnji tekmi turnirja še Kekoopremo Žužemberk, prav tako z 2:0 (9,13). Za Fužinar so nastopili: Slatinšek T. 17 točk, Skudnik 15, Ručigaj 14, Maček 9, Repnik 6, Zmagaj 4, Slatinšek O. 1, Abraham, Jošt, Kališnik, Jamnik ter libera Hribernik in Juh. Naslednji turnir ekipo čaka 10. decembra v dvorani v Kotljah.”

OK Fužinar