V Podgorju je neznanec iz rezervoarjev dveh delovnih strojev ukradel več kot 600 litrov nafte

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 251 klicev občanov. 77 klicev je bilo interventnih. 20 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih zadev in tujcev, 43 s področja prometne varnosti in 13 s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali 4 prometne nesreče z lažjimi poškodbami in 12 prometnih nesreč z materialno škodo.

Poziv očividcem prometne nesreče

V nedeljo, 1. oktobra 2023, okoli 13.45 ure,  je v križišču Mariborske in Kidričeve ceste  v Celju prišlo do prometne nesreče. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik zlato rumenega Peugeota 307, ki je pripeljal iz smeri Vojnika in je vozil proti centru Celja ter voznica črne Toyote Aygo, ki je pripeljala s teharske smeri in je vozila proti Levcu. Voznika sta v križišču trčila, v trčenju na srečo ni bil nihče poškodovan. Oba voznika trdita, da sta v križišče pripeljala pri zeleni luči na semaforju. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo za pomoč očividce. Pokličejo lahko na telefonsko številko Policijske postaje Celje 03 54 26 400 ali na interventno številko 113.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali dvakrat.

Kriminaliteta

V Podgorju, na območju Slovenj Gradca, je neznanec iz rezervoarjev dveh delovnih strojev ukradel več kot 600 litrov nafte.  

Na pokopališču Muta – Vuzenica je neznani storilec vlomil v svečomat in ukradel več sveč in gotovino.

V Radljah ob Dravi je neznani storilec poškodoval avtomat s prehranskim izdelki in lastnikom povzročil za dobrih 600 € škode.  

PU Celje