V oddelku turizma ZKŠTM Ravne so se prijavili na razpis radia RTV SI za turizem

V oddelku turizma ZKŠTM Ravne smo se prijavili na razpis radia RTV SI za turizem, kjer je bil naš produkt: Gmajt’než izbran med finaliste letošnje akcije 𝐒𝐋𝐎𝐕𝐄𝐍𝐈𝐀’𝐒 𝐇𝐈𝐃𝐃𝐄𝐍 𝐆𝐄𝐌𝐒 kot eden izmed najboljših produktov po izboru Slovenia’s hidden gems!
Preden smo naredili reportažo izleta na Koroško, je produkt testirala tudi kanadsko-slovenska družina, ki si je ogledala Ravne in Koroško, ter produkt tudi testirala. Nad produktom, videnim ter celotno ponudbo so bili navdušeni.
Colleen Leminski Toš from Canada & her Slovenian husband Marko together with their young daughter were sent to the idyllic northern region of Carinthia (Koroška). Our scouts got to test a 2-day offer “Gmajt’než” and go into “The Heart of Carinthian Homeliness”
365.rtvslo.si
Highlight:
”Kanadčanka Colleen Leminski Toš in njen slovenski mož Marko sta bila skupaj z mlado hčerko poslana na idilično Koroško. Naši skavti so preizkusili 2-dnevno ponudbo »Gmajt’než« in se podali v »Srce koroške domačnosti« ”
”Ko smo se iz doline zapeljali na višjo nadmorsko višino, smo ugotovili, da je to zares čudovita pokrajina, ki smo jo doživeli z vsemi čuti. Od žuborečih potokov do slikovitih domačij, do mest, zgrajenih z ljubeznijo in skrbjo – Koroška je takoj začela osvajati naša srca.”
Omenjen produkt (Gmajt’než) pa lahko najdete na spletni strani Visit Ravne: https://www.visitravne.com/kategorija/ponudba/gmajtnez
Oznake (hashtag):
Gostilna Lečnik
Planinski dom Kumer
MH Punkl
ZKŠTM Ravne na Koroškem
Objava na FB ZKŠTM:
Objava na FB Radia SI:

Tim Kolar-Erat

Samostojni strokovni sodelavec oddelka za turizem in mladinske dejavnosti

ZKŠTM Ravne na Koroškem