V Kulturnem centru Ravne bosta nastopila Maja Keuc in Uroš Perić

V Kulturnem centru Ravne bosta v četrtek, 14.4. 2022, nastopila Maja Keuc in Uroš Perić. Koncert z nazivom “Check to check” se bo pričel ob 20.uri.

Piše se leto 1950. V svoji najboljši opravi sedite v Blunote jazz klubu v New Yorku, v zraku se prepleta vonj parfuma, cigar in konjaka. Vaše telo opijajo soul/blues/jazz melodije v sožitju dveh žametnih glasov, ki vas zapeljivo vabita v svet občutkov in spominov, ki se vsaj tisti trenutek zdijo tako znani in polni hrepenenja, kot bi jih nekdaj že doživeli.

 

Koncert »CHEEK TO CHEEK« je glasbena poslastica dveh najbolj markantnih soul glasov črnske glasbe na domačih tleh, ki sta s svojo karizmatičnostjo in vrhunsko izvedbo prepričala že največja glasbena svetovna imena ( Quincy Jones, Sheila Raye Charles, Jacob Collier, Ernie Watts,…). Tako Uroš Perić Perry kot Amaya Maja Keuc sta že uveljavljeni imeni na slovenski glasbeni sceni z dolgoletnimi izkušnjami in prisostvovanji na najbolj uveljavljenih odrih v tujini. Končno je napočil čas, da tesna glasbena prijatelja združita moči in svojo ljubezen do afriško-ameriške glasbe okronata s tem izjemnim glasbenim večerom.

Repertoar zajema priredbe soul/blues /jazz glasbenih uspešnic iz obdobja od 30-60tih let.

Vstopnice si lahko kupite na spletni strani www.kcravne.si