V Kompleks prihaja YouTube zvezda

Daniel Grozdich, večini bolj znan kot Serbian Lesson Guy ali GradualReport, s svojimi zabavnimi in kar malce norimi videoposnetki na družbenem omrežju YouTube beleži večmilijonske oglede. S svojimi norimi stand-up nastopi navdušuje v ZDA in drugod. Tokrat pa ga boste lahko slišali na Koroškem: v živo to soboto v Kompleksu na Ravnah! 
 
Danny je sicer Koroško že obiskal lani oktobra in navdušil občinstvo v Kompleksu, zato so ga ob skorajšnjem zaključku sezone povabili še enkrat. S stand-up nastopom “If you believe me than it is true” bo v soboto, 10. junija, od 20.00 nizal humorne zgodbe eno za drugo. 
Več o vstopnicah in dogodku na tej povezavi: http://kompleks.it/events/daniel-grozdich-believe-true
 
Dan prej, v petek, 9. junija, pa bo na Kompleksovem odru moč slišati glasbene legende! Obeta se zaključni koncert Glasbene šole GVIDO (solo petje z live bandom), ki bo bo tokrat tematsko obarvan. Od začetka 2016 smo izgubili mnogo glasbenih imen in herojev: David Bowie, Prince, Leonard Cohen, George Michael, Esma Redžepova in Dušan Velkaverh so nam samo najbolj poznani. A vrsta je žal dolga in za mnoge, ki so iz ozadja krojili glasbeno zgodovino, niti ne vemo! Petkov dogodek Gvido: Tributes For Heroes je obuditev te bogate glasbene zapuščine. Koncertu se bodo pridružili tudi že stari znanci na odru Kompleksa: mladi OnePlan, ki igrajo vse od rocka in glama do metala in punka.
KMKC Kompleks
V Kompleksu se torej obeta vikend glasbenih in stand-up legend. Vabljeni!