Udeležba SDS na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

V Slovenski demokratski stranki zastopamo interese vseh, ki živijo od lastnega dela in dobrega gospodarjenja, zato že ves čas posebno pozornost namenjamo tudi slovenskemu gospodarstvu, podjetnikom, obrtnikom, kmetom … Slovenija je namreč dežela izjemnih posameznikov, ki pa se jim včasih, predvsem zaradi birokratskih ali administrativnih ovir, ne uspe prebiti tako visoko, kot bi si zaslužili.

 

Prepričani smo, da bi tudi država morala še posebej negovati vse, ki so za svoje cilje in uspehe pripravljeni trdo delati in se pogosto tudi marsičemu odreči. Zato ves čas zagovarjamo tudi, da bi trdo delo moralo biti nagrajeno, da bi država morala s primerno davčno politiko poskrbeti, da bi podjetniki v Sloveniji lažje pridobili in obdržali res kakovostne kadre ter da bi bil tudi podjetniški uspeh v Sloveniji prepoznan kot vrednota.

Zato bomo tudi letos s svojo stojnico prisotni na Mednarodem obrtnem sejmu v Celju, kjer bomo pozorno prisluhnili izzivom, s katerimi se spopadajo podjetniki, in se v največji možni meri potrudili, da tudi kot največja opozicijska stranka v parlamentu ostanemo njihov konstruktivni partner. 

Predsednik Slovenske demokratske stranke Janez Janša se bo v družbi podpredsednika stranke Aleša Hojsa, podpredsednice in vodje poslanske skupine Jelke Godec ter nekaterih poslancev udeležil odprtja sejma, nato pa si bo delegacija SDS ogledala sejem in obiskala stojnico SDS. Prisotni bodo medijem tam na voljo tudi za morebitne izjave.

Naša stojnica se nahaja v hali L1. Za dodatne informacije se lahko obrnete na 031698925 (Kristina Hacin).

Služba za odnose z javnostmi SDS