Tretja smena v KMKC Kompleks

Na prvi marčevski petek in elektronsko zaokrožen datum 03. 03. se Tretja Smena po daljši odsotnosti vrača v Kompleks, kjer bodo potekale obvezne nočne nadure.

Ker so nočne smene nekaj posebnega, bo tokrat najtemnejše kovaške ure prevzel gostujoči veteranski dvojec, ki prihaja iz bližnjega Zagreba – Jogarde & Felver. Ljubezen do elektronske glasbe gojita že mnogo let, njun renome pa z lahkoto presega meje lastne države.

Pepi Jogarde in Marijan Felver sta krivca za odličen in uspešen projekt v zagrebškem Masters klubu: gre za serijo odličnih dogodkov, imenovanih “Fuck Your Dreams, This Is Heaven”. S fuzijo disko, house, techno in plesne glasbe sta navduševala že na mnogih festivalih in v mnogih krajih: The Garden Festival, Dimensions, Lost In A Moment, Sonus, Love International, Dekmantel Selectors, Pikes (Ibiza), Barcelona, Beograd, Berlin, Bratislava, Ljubljana, Düsseldorf… Zaslužna sta za kvalitetno zagrebško klubsko sceno, znotraj katere ustvarjata že več kot 20 let.

Na drugi strani pa bo lokalni dvojec Evident & SIM zadolžen za ustvarjanje kovaške plesne atmosfere, vedno podložene z najljubšimi delavskimi melodijami, ki jih je moč zaslediti le na podvodnih radijskih frekvencah.

Vabljeni od 21.00 dalje, vstopnina je 4 eur.

https://media.giphy.com/media/xTiN0qAWd0xuqYQx2w/source.gif