RELAX TURIZEM D.D. je otvoril novo poslovalnico na Ravnah na Koroškem

To je že 26. Relax-ova poslovna enota v Sloveniji. Poleg poslovalnic v Dravogradu ter v Slovenj Gradcu je to že 3. poslovalnica na Koroškem. Poudarek na bližini kupcu in na prijetnem prostoru, kjer se gost dobro počuti, z zaposlenimi, ki so visoko usposobljeni za svetovanje za počitnice.

 

Nekdaj majhno lokalno koroško podjetje je skozi leta postalo največji slovenski organizator
počitnic, ki letno na počitnice odpelje več kot 160.000 slovenskih gostov. Relax Turizem d.d. je podjetje z dolgoletno tradicijo pri organizaciji počitnic, s čimer se ukvarjamo že
od leta 1990. V tem času smo od manjše, lokalne agencije, prerastli v multinacionalno podjetje, ki je na slovenskem trgu prepoznano kot največji slovenski organizator počitnic, ki organizira počitnice praktično povsod po svetu, prednjači pa kot prepoznaven ponudnik počitnic na Jadranu, v Grčiji, v Španiji, Turčiji, Egiptu, ter v zadnjih letih tudi v Združenih Arabskih Emiratih in na Zanzibarju. Poleg počitnic organiziramo tudi vedno bolj prepoznavna potovanja na bolj ali manj eksotične destinacije, kjer se ponašamo z visoko stopnjo gostov povratnikov.

Relax turizem d.d. v tem trenutku šteje 25 poslovnih enot, ki so razporejene po velikem delu Slovenije. Z današnjim dnem se je odprla 26. poslovalnica na Prežihovi ulici 3 na Ravnah na Koroškem, ki predstavlja tretjo poslovno enoto v tem delu Slovenije. Poleg poslovalnice na Ravnah na Koroškem sta namreč gostom na voljo že poslovni enoti v Dravogradu ter v Slovenj Gradcu.

Pri Relax Turizem d.d. stavimo na bližino kupcu, saj smo prepričani, da je izbira počitnic velika stvar, za katero gostje še vedno radi obiščejo fizične enote in se s svojim svetovalcem za počitnice skupaj odločijo za optimalno destinacijo, hotel, namestitev ali potovanje. Zaradi tega svoje poslovalnice postavljamo na mesta, kjer je čas in želja za praktično in gostu domače svetovanje.

Nova poslovna enota na Ravnah na Koroškem je zasnovana po principu prijetnega, toplega
svetovalnega prostora, kjer se gost dobro počuti. Zaposlili smo mlade posameznike, ki so navdušeni nad potovanji in svetujejo s srcem, ter se bodo razveselili vsakega obiskovalca, ki jim bo prepustil odločitev za svoje počitnice. Veselijo se dela z vsemi gosti, ki nas bodo obiskovali v našem novem svetovalnem centru Relax Turizem d.d. Kot je povedal vodja poslovne enote Ravne na Koroškem, domačin Domen Medvoz, se veselijo stika z gosti, ki jih bodo obiskali v novi poslovalnici. Pripravljeni in opremljeni s top ponudbami se bodo potrudili, da najdejo najboljše za vsak okus.

Če povzamemo z besedami direktorice marketinga, Lucije Kac Klančnik, zaposleni s ponosom opazujejo rast podjetja in širjenje poslovne mreže. Nekdaj majhno koroško lokalno podjetje je skozi leta prerastlo v največjega slovenskega organizatorja počitnic, ki se trudi biti čim bližje svojim gostom. Z veseljem so tako odprli novo poslovalnico na Ravnah, ki bo s prijetnim ambientom, mladimi zaposlenimi in ogromno zagnanostjo poskrbela za še več zadovoljnih koroških gostov.

Vabljeni, da nas obiščete na Prežihovi ulici 3 na Ravnah na Koroškem. Veseli vas bomo.
Poslovna enota Ravne na Koroškem bo odprta od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure, med poletjem (od 15.6. dalje) pa tudi ob sobotah, od 8. do 12. ure.