Prometna nesreča s hudimi poškodbami na lokalni cesti izven naselja Muta

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 166 klicev občanov. 44 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 13 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 3 s področja mejnih zadev in tujcev, 21 s področja prometne varnosti in 6 s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, dve z lažjimi in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so včeraj okoli 12.30 ure obravnavali na lokalni cesti izven naselja Muta. Voznik tovornega vozila je pri vključevanju na prednostno cesto, v smeri proti Muti, izsilil prednost voznici osebnega vozila, ki je pripeljala z dravograjske smeri. Vozili sta silovito trčili. Po trčenju je vozilo voznice odbilo v desno, kjer je prevrnjeno na streho obstalo na kolesarki stezi. Voznika tovornega vozila bodo kazensko ovadili zaradi povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so trikrat ukrepali v zasebnih prostorih.

Kriminaliteta

Danes, nekaj pred drugo uro zjutraj, so bili obveščeni, da je v Ločah zagorela stanovanjska hiša. Ogenj je uničil celotno ostrešje in poškodoval mansardni del hiše. Ogled kraja požara bodo opravili danes.