Pester vikend, zaznamovan z reprezentančnim uspehom

Po novem letu so ekipe že v polnem zagonu. Tokrat so v soboto nastopili igralci male odbojke in člani, od četrtka do sobote je bila odigrana tudi MEVZA U18, ki je bila močno obarvana tudi s Fužinarjevo barvo.

 

 

Soboto dopoldan je ekipa male odbojke nastopila na turnirju 2. kroga v mali odbojki. Tokrat so fantje nastopili pod vodstvom trenerja Hribernika, uspeli pa so dvakrat zmagati. V prvi tekmi so premagali Maribor II z 2:1 (26,-13,16), nato pa so bili boljši še od TAB Mežice z 2:0 (10,6). Trenutno v svoji skupini fantje zasedajo prvo mesto.

Soboto popoldne se je pričela tudi 1A Sportklub liga v modri skupini, kjer nastopa najboljših šest slovenskih ekip. Naši fantje so gostovali v Kranju, kjer so naleteli na zelo razpoloženega nasprotnika in klonili s 3:0 (16,17,20). Varovanci trenerja Jemca tokrat niso bili v pravi formi, da bi lahko še drugič v letošnji sezoni v gosteh presenetili HišoNaKolesihTrigla.

Od četrtka do sobote je reprezentanca Slovenije U18 nastopila v Zadru (Hrvaška), kjer je potekala Mevza U18. V ekipi selektorja Hribarja so bili tudi naši fantje, ki so imeli zelo pomemben doprinos na tekmah. Reprezentanca je po treh zmagah v skupini proti Madržarski, Češki in Cipru osvojila prvo mesto v svoji skupini, v polfinali se je pomerila proti neugodni ekipi Izraela. Polfinale so po zaostanku z 0:2 na koncu dobili s 3:2 in se uvrstili v veliki finale, kjer so se fantje še enkrat pomerili s Češko. Tudi tokrat infarktna tekma, po zaostanku z 0:2 tudi tokrat slavje s 3:2! Prvo mesto je reprezentanci prineslo tudi direktno uvrstitev na Evropsko prvenstvo U18. Za reprezentano Slovenije so od igralcev Fužinarja nastopili Tevž Slatinšek, Jaka Zmagaj, Jan Ručigaj, Maj Repnik, Lenart Skudnik in Nejc Hribernik. Čestitke celotni reprezentacni ob še enem odličnem rezultatu!

OK Fužinar