Partnersko povezovanje Petrola s podjetjem Ibus

Minuli vikend, 9. septembra 2017, je ob svoji 20. obletnici delovanja podjetje Ibus, d.o.o. odprlo razširjen salon in trgovino. V prostorih omenjenega podjetja od maja letos deluje tudi naš informativni kotiček Energetskega centra Petrol. Z vključevanjem strokovnjakov iz Petrol Energetike tako širimo prodajni kanal na področju celovitih energetskih in okoljskih rešitev za dom tudi na Koroško.

Družinsko podjetje Ibus je na Koroškem dobro poznano po svojih začetkih trgovanja z barvami ter laki, v razširjeni ponudbi pa ponujajo pester nabor gradbenega materiala, talnih oblog, orodja, barv in premazov, še posebej pa gre izpostaviti velik salon keramike ter sanitarne opreme, kjer svojim strankam nudijo tudi arhitekturne nasvete in rešitve. Ob 20. obletnici delovanja je podjetje Ibus minuli vikend odprlo razširjen salon in trgovino. Ob otvoritvenih govorih župana občine Slovenj Gradec Andreja Časa, družine Smrtnik- Ibus ter vodje Petrolovega oddelka energetskih rešitev za dom Boštjana Štruca se je poveselilo kakšnih 500 gostov, ki so izrazili veliko zanimanja za ponudbo ogrevalnih sistemov.

V prostorih podjetja tudi Petrolov kotiček

Podjetje Ibus je v svojem delovanju prepoznalo pomen partnerskega povezovanja in razvoja novih poslovnih modelov. V prostorih IBUS-a zato že od maja letos deluje informativni kotiček Energetskega centra Petrol. Kupcem na enem mestu nudimo celovito rešitev za gradnjo in obnovo objektov, kamor sodijo poleg ponudbe materiala za gradnjo ter obnovo doma tudi vse potrebne informacije in svetovanje za ogrevanje, hlajenje ter lastno oskrbo z električno energijo, da bodo domovi naših strank prijazno topli in prijetno ohlajeni. Tovrstno sodelovanje je dobrodošlo tudi na Koroškem, saj uspešno krepi gospodarsko moč ter pripomore k razvoju regije in dvigu zadovoljstva kupcev. Skupaj s podjetjem Ibus s spoštovanjem, zaupanjem, odličnostjo, ustvarjalnostjo in srčnostjo skrbimo za stranke ter njihovo potrebo po udobnih bivalnih pogojih.

Tanja Šepul