Odbojkarji Fužinarja z zmago v Šoštanju naredili velik korak k obstanku v ligi

Odbojkarji Fužinarja so v prvi kvalifikacijski tekmi za obstanek v 1.DOL v Šoštanju premagali ekipo OK Šoštanj Topolšica s 3:1. Ravenčani so večji del tekme prikazali zelo dobro igro in zasluženo zmagali. S tem so na dobri poti, da ohranijo prvoligaški status, saj se igra na dve dobljeni tekmi. Druga tekma bo na sporedu v soboto na Ravnah, pričela se bo ob 19. uri. Že zdaj vabimo vse ljubitelje odbojke, da pridejo vzpodbujati odbojkarje Fužinarja, saj bo tudi podpora s tribun zelo pomembna.

 

Po tekmi je trener Fužinarja Bogdan Veličković za naš portal povedal naslednje:

“Čestitke mojim varovancem za zmago na zelo težki tekmi. Kot smo pričakovali, je ekipa Šoštanja začela tekmo razbremenjeno in zelo motivirano, predvsem s servisom so nam zadali preveč težav. V prvem nizu smo se uspeli temu upreti in smo ga dobili, drugi niz pa smo v končnici ravno zaradi njihovega dobrega servisa izgubili. 

To, kar je bilo najbolj važno je, da smo bili mirni po izgubljenem nizu, zavedali smo se svoje kvalitete ter tretji in četrti niz dobili brez večjih težav. 
Ostaja nam samo še to, da našo kvaliteto potrdimo v soboto pred našimi navijači. Vabim jih, da še enkrat napolnimo dvorano “na Prežihu” ter naredimo vsi skupaj zadnji korak, da Fužinarju zagotovimo igranje v Prvi ligi tudi naslednjo sezono.”