Odbojkarji Fužinarja sinoči klonili v Šoštanju

Odbojkarji ravenskega Fužinarja so sinoči v 20.krogu prvenstva 1.B lige gostovali v Šoštanju pri ekipi Šoštanj Topolšica. Domačini so bili boljši s 3:0 v nizih, ki so se končali 25:15, 25:17 in 25:20. Porazen ni tragičen, saj so si Ravenčani že v prejšnjem krogu zagotovili igranje v kvalifikacijah za uvrstitev v 1.A ligo.

 

Tekmo je trener Fužinarja Bogdan Veličković ocenil z naslednjimi besedami: “Ekipi Šoštanja čestitam za zmago ter odlično igro, na katero nismo imeli odgovora. Pristop mojih varovancev na tej tekmi je bil malo preveč sproščen, bil je odraz tega, da smo se že uvrstili v kvalifikacije. To se je odrazilo na naši igri skozi vso srečanje, nič nam ni šlo po načrtih. Vsi poskusi, da se vrnemo nazaj v igro in zaigramo bolje, niso uspeli. Ekipa Šoštanja je imela skozi celotno tekmo vse niti igre v svojih rokah.

Ta tekma je za nami, sedaj se moramo obrniti k zadnji tekmi prvenstva, ko v soboto ob 19.uri na Ravne prihaja ekipa Brezovice, s katero smo se skozi vso prvenstvo menjavali na vodilni poziciji. Ta tekma bo odločila, kdo bo šel v kvalifikacije s prvega in kdo z drugega mesta. Za prvo mesto potrebujemo zmago s 3:0 ali 3:1. Na tekmo vabim vse naše navijače in vse, ki imajo radi odbojko.”