Odbojkarji Fužinarja prvaki 1.B lige, sedaj jih čakajo kvalifikacije za 1.A ligo

Odbojkarji Fužinarja so v nocojšnji odločilni tekmi za prvo mesto v 1.B ligi na Ravnah  premagali ekipo Brezovice s 3:0. Sedaj jih čakajo kvalifikacije za 1.A ligo. Kdo bo nasprotnik Ravenčanov v kvalifikacijah, bo znano jutri. Prva kvalifikacijska tekma bo na sporedu že v sredo.

 

Po tekmi je trener Fužinarja Bogdan Boca Veličković za naš portal povedal naslednje:

“Čestitke mojim varovancem, vodstvu kluba, vsem mojim sodelavcem, to je skupna zmaga vseh nas. Postali smo prvaki 1.B lige, kar je seveda odlično. V polni telovadnici smo nocoj zmagali z zanesljivo igro, ekipa Brezovice ni imela nobenih možnosti. Še vedno ne vemo, s kom igramo v kvalifikacijah, izvedeli bomo jutri. Žalostno pa je, da je OZS naredila neumnost in prestavila začetek kvalifikacij s petka na sredo, kar nam ne ustreza. Škoda, ker se celo leto na nekaj pripravljaš, potem pa se koledar tekmovanja spremeni štiri dni pred igranjem prve tekme.

No, jaz verjamem v svoje fante, ki so to sezono velikokrat dokazali, da znajo igrati velike tekme in sploh ne dvomim, da bodo v kvalifikacijah naredili vse, da vrnemo Fužinar tja, kamor spada.

Ko sem pred petimi leti prišel na Koroško, sem obljubil, da bo Fužinar spet v vrhu slovenske odbojke.Zdaj smo res korak pred ciljem in obljubim, da se tu ne bomo zaustavili. Seveda moram poudariti, da brez svojih fenomenalnih igralcev in vodstva kluba na čelu s predsednikom Davidom Slatinškom to ne bi bilo mogoče. Čestitke vsem njim še enkrat, hvala jim, ker so znali podpreti moje ideje in to je prineslo rezultat. Fužinar je spet na zemljevidu slovenske odbojke.”

Igralcem, vodstvu ter strokovnemu štabu Fužinarja na čelu s trenerjem Bogdanom Veličkovićem čestitamo za osvojen naslov prvaka v 1.B ligi in jim želimo, da jim uspe tudi v kvalifikacijah.