Odbojkarji Fužinarja izgubili v Murski Soboti

V 15.krogu 1.A DOL so odbojkaši Fužinarja gostovali v Murski Soboti. Domače moštvo Panvita Pomgrad je upravičilo vlogo favorita, zmagalo je s 3:0 v nizih (25:16, 25:16 in 25:21). Fužinar se bo naslednjo soboto na Ravnah pomeril z ekipo Calcit Volley. Po tekmi je trener Bogdan Veličković za naš portal povedal naslednje:

 

“Težko gostovanje v Murski Soboti in žal poraz sta prišla po petih zelo dobro odigranih tekmah. Čestitke ekipi Panviti Pomgrad za odlično igro in prepričljivo zmago.

 

Od začetka tekme je domače moštvo igralo suvereno, z močnimi začetnimi udarci, stabilnim sprejemom in brez napake v realizaciji napada. Lahko rečem, da so odigrali najboljšo tekmo sezone. Mi na drugi strani celo tekmo nismo našli rešitev za njihovo igro, razen v končnici tretjega niza, ko smo s 17:6 prišli na 22:20, ampak ni bilo zbranosti za kaj več. Definitivno je, da vse ekipe proti nam igrajo svoje zelo dobre tekme, tako da moramo vsako tekmo igrati kot svojo tekmo sezone, da bi prišli do kakšne točke ali zmage. No, če se mora, se mora, ni druge …kakor pravim: “Pri nas naj gre vse po težji poti” …važno da izpolnimo cilj – obstanek v ligi.
Zato vabim vse naše navijače, da v soboto ob 19h napolnimo Prežiha in poskušamo priti do nove zmage in novega presenečenja proti Calcitu, ki je pokazal, da je zelo ranljiv, saj je ta vikend doma izgubil s Salonitom z 1:3.”