Nogometaši Fužinarja izgubili z lendavsko Nafto

V 5.krogu 2.SNL so nogometaši Fužinarja gostovali v Lendavi. Domača Nafta jih je premagala z 2:0. S to zmago so po treh odigranih tekmah Lendavčani s tremi zmagami skupaj z ekipo Brinje Grosuplje na prvem mestu, Ravenčani pa so sedaj s tremi točkami osmi. Mlada ekipa Fužinarja se je Nafti dobro upirala, vendar je na koncu utrpela drugi poraz v tej sezoni.

 

Za Nafto je dvakrat zadel Stjepan Oštrek, prvič v 40.minuti iz enajstmetrovke, potem pa še v 62.minuti. Najlepšo priložnost za Fužinar je imel Denis Klinar v 72.minuti, vendar je zastreljal enajstmetrovko.

Fužinar bo sedaj dvakrat igral doma. Najprej v sredo, 30.avgusta, preloženo tekmo 2.kroga z Brinjami Grosupljami, potem pa v soboto, 2.septembra, na Ravne pride še Jadran iz Dekanov.

Vodja strokovnega štaba Fužinarja Mihael Bukovec je za naš portal tako ocenil tekmo:

“Tekma je bila slaba, obe ekipi nista prikazali veliko, svoje je naredila velika vročina, sparina, tako da je bilo težko igrati. Pri nas je bil pristop do tekme preveč bojazljiv, tako pa ne moreš priti do dobrega rezultata. Prejeli smo dva naivna gola, na žalost smo potem zastreljali še enajstmetrovko.”