NK Fužinar vas vabi v KLUB 100

Nogometni klub Fužinar vabi vse pristaše in navijače kluba ter vse, ki imate radi nogomet, da se pridružite akciji KLUB 100 in postanete del nove zgodbe ter del rdečo modre družine. 

Z vplačano letno članarino v vrednosti 100 eur boste postali častni član KLUBA 100, prejeli pa boste tudi ugodnosti, do katerih boste dostopali s klubsko kartico KLUBA 100, katero boste po nakazilu prejeli na dom. NK Fužinar bo imena imetnikov kartice objavil na vhodu na stadion. Informacije o vplačilu dobite na fb strani NK Fužinar oziroma njihovi pisarni na DTK-ju. 

Prvi dobitnik kartice KLUBA 100 je predsednik kluba Peter Stočko, ki je za portal E-Koroška povedal naslednje: “ Z akcijo KLUB 100 želimo povezati vse pristaše nogometa na Koroškem, predvsem seveda pristaše NK Fužinar. S tem želimo v družino NK Fužinar privabiti čim več pristašev, menimo da je to v tem trenutku prava poteza, glede na to da se pripravlja odprtje nove tribune, na kateri bomo lahko skupaj v čim večjem številu spremljali kakovosten nogomet, ki se zadnja leta igra na Ravnah. Za ceno 100 evrov lahko ljudje, pristaši, podjetniki na nek simboličen način vstopijo v družino NK Fužinar in s tem seveda na veliko pripomorejo k nadaljnjem razvoju kluba in razvoju nogometa na Koroškem. Sam sem bil z veseljem kupec prve kartice za KLUB 100, seveda mi je to kot predsedniku, pristašu kluba, nekdanjemu nogometašu v ponos in veselje. Zato tudi pozivam vse pristaše našega kluba, nekdanje igralce, delavce, funkcionarje v klubih da se mi pridružijo v tej akciji in da skupaj pripomoremo k razvoju nogometa na Ravnah. Mesto Ravne ima seveda z novo tribuno odlične, vrhunske pogoje za spremljanje dobrega nogometa. Vse pristaše, navijače kluba in ljubitelje nogometa na Koroškem vabim, da se šestega marca udeležijo prve tekme na novi tribuni, ko k nam prihaja nekdanji prvoligaš Gorica in bomo lahko imeli pravi praznik nogometa.”