NK Fužinar danes začenja sedmo zaporedno sezono v 2. SNL

Nogometaši ravenskega Fužinarja z današnjo tekmo v Tolminu začenjajo svojo sedmo zaporedno drugoligaško sezono. Njihov nasprotnik je novinec v ligi, Tolmin. Tekma se bo začela ob 18.uri. Tako kot do sedaj bo portal E-Koroška tudi v tej sezoni poročal o igrah in rezultatih edinega koroškega drugoligaša. Iz kluba pa so nam pred začetkom sezone poslali naslednje sporočilo:
Danes naši fantje začenjajo drugoligaški ples v Tolminu. V že kar 7. zaporedno sezono 2. SNL vstopamo z obilico optimizma in poguma. V letošnji sezoni jedro moštva sestavljajo mladi domači koroški fantje, katerim bomo z veseljem ponudili priložnost da se pokažejo in dokažejo na drugoligaški sceni.
Zahvaljujemo se vsem igralcem, ki so se s pridobljenimi izkušnjami pri nas preselili v nove sredine. Nekateri so celo podpisali svoje prve profesionalne pogodbe, kar nas veseli in dokazuje, da lahko v kratkem času pomagamo igralcem preiti na višji nivo.
Vsem, ki so ostali, se iskreno zahvaljujemo za nadaljnje zaupanje, novincem pa izrekamo toplo dobrodošlico ter želimo veliko sreče in uspeha na igrišču ter dobro počutje med nami.
Spremembe so se zgodile tudi v strokovnem štabu. Glavni trener je postal legenda Koroškega nogometa, mirno lahko rečemo tudi Slovenskega, vsem dobro znani Anton Tomažič-Toni. Pomočnik trenerja postaja Davorin Previšič, trener vratarjev pa ostaja Čedomir Simeunović.
Tudi letos pa bo nad strokovnim vodstvom bdel in povezoval vse niti naš Mihael Bukovec-Buki.
Vse navijače vabimo da v letošnji sezoni zopet podprete in izkažete zaupanje našemu mlademu moštvu.
Podrobna predstavitev novincev in povratnikov v moštvu sledi v naslednjih dneh.
NK Fužinar