Na Ravnah v času poletnih počitnic petdnevni športni program ‘Zabavajmo se z badmintonom’

V času poletnih počitnic bomo organizirali petdnevni športni program »Zabavajmo se z badmintonom«, ki hkrati pomeni tudi zabavajmo se s športom in je namenjen vsem osnovnošolskim otrokom (od 7.-15. let). Vsakodnevno druženje bo potekalo v telovadnici OŠ Prežihov Voranc v terminih od 9.30 -13.00. Poskrbljeno bo za malico in vsi udeleženci prejmejo tudi atraktivno majico z napisom »Zabavajmo se z badmintonom«…Prijave so do četrtka 20. junija!

 

Na sproščen način se boste v času šolskih počitnic spoznavali s skrivnostmi badmintona. Vključena bo tudi zabavna igra »Amerikanka« za začetnike, kjer se bomo pomerili za lepe nagrade. V naše aktivnosti bomo za sprostitev vključili tudi ostale športne igre.

In ker se ob koncu našega druženja ravno v petek, 26. julija pričnejo poletne olimpijske igre v Parizu, bomo pred tem ob koncu vsakega našega srečanja imeli kratek 20-minutni izobraževalni kotiček, kjer boste veliko novega spoznali o olimpijskih igrah – nekaj iz zgodovine, o športih na OI, zanimivostih, o badmintonu na OI…, tako da boste lahko z večjim zanimanjem in vedenjem spremljali letošnje poletne olimpijske igre v Parizu.

Ali veste da letos mineva natančno 100 let od prve slovenske zlate medalje na olimpijskih igrah, ki jo je ravno v Parizu leta 1924 osvojil…Kdo…???

PROGRAM:

– Poletni tečaj v badmintonu za začetnike in nadaljevalni tečaj za otroke

– Zabavna igra »Amerikanka« in ostale športne aktivnosti in igre

– Izobraževalni kotiček: Olimpijske igre

Prijava in cena:

Prijave pošljite na naslov: [email protected] (ime in priimek otroka, naslov, starost in kontakt starša) ali na tel.: 051 888 080 do četrtka, 20. junija 2024!

Cena na otroka je 40,00 EUR, ki se poravna po položnici pred samim začetkom programa.

V ceno so vključeni treningi, malica in spominska majica!

Badminton klub Karizma