Na delovišču v Podgorju se je hudo poškodoval 44-letni delavec

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 271 klicev občanov. 73 klicev je bilo interventnih. 34 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

 

 

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami udeleženih in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat.

Kriminaliteta

 

Na delovišču v Podgorju, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec, so obravnavali nesrečo pri delu, kjer se je hudo poškodoval 44-letni delavec. Nanj so med razkladanjem zdrsnile armaturne železne palice. V omenjenem primeru zbiramo obvestila v smeri suma storitve kaznivih dejanj ogrožanje varnosti in povzročitev splošne nevarnosti.  

V Celju so obravnavali vlom v avtomat z napitki. Storilec je ukradel predal s kovanci. Okoli 2.000 € škode je povzročil s poškodovanjem avtomata.

Na pokopališčih v Dravogradu in v Radljah ob Dravi je neznani storilec vlomil v svečomata in ukradel kovance. Škodo je povzročil tudi s poškodovanjem svečomatov.

V Športnem parku v Podsredi je neznani storilec poškodoval panelne ograje.

Nedovoljen prehod državne meje

V Dobovcu so včeraj izsledili tri državljane Rusije,  ki so na nezakonit način vstopili v Slovenijo. Po izvedenih postopkih so zaprosili za mednarodno zaščito.

PU Celje